Navštíveno 3132x

Prodám pneu 7mm vzorek, run flat- pneu pro skvěle ježdění.Všechny 4 kola nechám za 12 000,- dá se na ceně při rychlem jednání domluvit. Tel. 605 480 597
[ Link ] 

20.10.2011, 11:48 |
macek Ti si trochu prehnal s tou cenou ne???
Duvod!kola jsou uplně nová :) a nové stojej 20 000- 22 000 podle internetového obchodu. zase někdo kdo se představuje kola za 5000 ?? tyto kola když je někdo kupuje tak ví proč proto že ty kola jsou na velkou rychlost v zimně a všechno vyjedou nesklamaly me ani jednou !!!

20.10.2011, 12:29 |
macek Tomuhle rikas novy gumy??? :-))))))
ano 1mm už je ubranej ale proto taky člověk platí jen dvě pneumatiky a ne 4 - ukaž me kola v této cenové kategorii, které budou tak dobré a levné ??
[ Link ] jinak kdo se trochu zajímá o kola ví že jsou velice dobře ceněná a kvalitní né žádne noname !
až na to,že runflaty jsou uplně k prdu a ten namalovanej papírek je taky drsnej.dej to na aukro,tak to nekdo koupí
ta cena je úlet jako prase za 14 máš dneska perfektní nový zimní v tomhle rozměru.
navíc je to allseason ne?

20.10.2011, 21:09 |
Pekys blázen: sem s nima, ukaz mi ty perfektní nový v tomhle rozměru za 14 s dph. Dneska jsem je kupoval, tak jsem zvedavej co mi hodíš, protože normální gumy pod 16k nejdou.
Tahle konkrétní pneu stojí kolem 5k.
M+S a vločka - to budou zimáky ;o)
stejne je to des,195/15 r15 stojí značkový 1200kč kus a tady za tenhle rozměr,což mám na leto ta guma stojí tolik?to je des.přeju rychlé prodání
přidávám se k pekysovi, zimáky bych kupoval až příští sezonu, ale pokud se najde nabídka na NOVÝ a hlavně dobrý gumy, tenhle rozměr a cenou 14K, možná bych koupil hned.
to jsem teda zvědavej :D kdo me ukáže nový tyhle gumy za 14 K i dph, tak okamžitě slevuji na 10 000 :)
goodyear dělá gumy za které se platí kvalita jako když máme KIA vs Porsche (vyvojově KIA horší ve všech zpracování proto tak drahá kola )
no, ony ty dvě jetý gumy už taky moc použitelný nebudou, to je tak na sezonu. tu měrku tam máš nakřivo (předpokládám, že mm máš vynesený správně) a už jak jí máš nakřivo, tak tam těch 7mm není, takže reálně to bych to viděl možná na 6mm.
nemám ve zvyku psát do inzerátů, ale "kola jsou uplně nová" ??
to jsi asi nikdy neviděl novou gumu panáčku, tahle má půlku vzorku v řiti, tak se nesnaž dělat z lidí pitomce..
:D tady se jen někdy směju ty kola mám u sebe pokud je někdo chce videt jak vypadaj pojedte se podívat chytrolíni zase tady :) někdy me to tu fakt baví, jak každej je chytrej za 1) nová kola mají 8mm- uznávám napsal jsem nová páč mě tak příjdou byli na aute ani ne jednu zimu
2)měrku na křivo nemám je videt že každej je znalec vzorku a vzorek neni rovnej :)
3) líby se mě jak každej druhýmu něco závidí prosím nekomentovat odted muj prodej- já to taky tady nedělám tak to nedělejte děkuji :)
VYSOKO ŠKOLÁCI :)
LUKE- dvěgumy použitelné už taky nebudou,co to je za píčovinu ?? tady jsou opravdu nejchytřejší lidi od všeho :D proč bych asi lhal že kola jsou ojetá k čemu by me to asi bylo chytráci ?? ještě sem dávám fotky atd. a furt někdo bude něco kritizovat !!! ano kdybych sem dal 4 nová kola za cenu 5000,- tak se to všem bude líbyt ale já jsem sem dal 1mm ojeté kola a hnedka cena je nesmyslná atd. přitom ty kola stojej 5500,- jedno :) tak když nato nemáte tak si je nekoupíte holt no .
Drahy jsou, protoze jsou to runflaty.
K tomu vzorku, merit bys mel na TWI pasku.
Ceny sly nahoru, loni sem platil za
4,00 ks pneu Nokian WR G2
225/45 R 17 XL 94 H
10100,00 CZK i s dopravou domu

21.10.2011, 14:23 |
macek Co se tady rozcilujes nejdriv napises ze sou nova a pak ze jsi na nich jezdil. to jenom blb by ti dal ty love ze jety kola tak se vzpamatuj a nepicuj tady
Jo já dal letos za 225/40 R18 Nokian WR A3 16356,-
Tak keď toto podľa Teba nie je nakrivo tá mierka, tak som jeleň... Navyše toto nazvať mierkou, no jedno, ja si ich nekupujem ani ich nepredávam... :-)
Ta cena je vážně luxusní, za ty peníze jsem koupil Michelin Primacy Alpin 225/45 i s Alu ráfkama, pneu mají 7mm vzorek.
To snad koupí jen blázen

oki. jak myslíte :) mě to je jedno :)
hádat se tu už nebudu , a jenom pro zajímavost když jseš frajer a koupil jsi kola tak si řekni jestli ty pneu nemaj větší hodnotu než ty alu sráče který nějakej frajer přestříkal :D a dal ti je k tomu aby se zbavil gum ?? logicky.
oki sleva na 10 000,- :) jsem zvědavej co řeknete ted ??
když tady každej mluví o te přehanné ceně ?? tak kolik by jste si kdo představoval ?? 4000 ,- ??? 5000 ,- ??? tak se pochlubte nebo 7500,- ??
dal jsem si tu práci a názorně ti to nakreslil, kdybys měřil normální měrkou, neřeknu nic, takhle když to narovnáš, další mm zmizí. prostě jsi ustřelil no. ale je fakt, že tady ti všichni do jednoho závidíme, že máš na takovýhle gumy a my ne...taky bych chtěl bejt takovej gróf

Prosím o smazání děkuji .. Moc OT
napiš si rozměr do zbozi.cz a uvidíš co za 14 koupíš. jezdím na bridgestone blizac které stály něco přes 14 a jezdí se na nich perfektně. A ty chceš 14 za jetý..
za takový gumy je i 10 moc.. a pokud myslíš,že ne podívej se na sbazar.cz a podobné servery a uvidíš,za kolik se prodávaj starý jetý gumy.
a já zas nechápu k čemu takovej rozměr gum :o) 195 šířka podle mě luxus a stačí na vše :o) moje matka má na toyota rav 4 kola šířka 255 a nemá je na autě protože ji to neudrží na silnici na vyjetých kolejích. jsou to 17 palcový kola . krásný,za 75000 s gumama,a ležej 4 roky v garáži.
to je tím jak to tu každej nezná .)
nikoho se nechci dotknout , ale proč formule jezdí zrovna na Bridgestone nebo michellin ?? jsou to kvalitní pneumatiky josu natom nejdražší vývoje tak je to i u ( goodyear) ty kola nebudou porste za 5000 :)
to tady nikdo ale nepochopí :)
To že tvoje mamka je zhejčkaná že se neudrží na vyjetých kolejích zato já nemužu :D :D a to nemluvně že má ještě SUV
kola k hovnu nejsou je to jedno z nejduležitějších věcí na aute chytráku!
no v loni jsem měl zimní 245/40 r18 a jezdí se na tom blbě.. ty 225 jsou taky trošku velký,ale bohužel dle TP jediný povolený ..
a určitě je lepší nová guma levnější značky než sjetá drahá značka ..
Proty kteří tvrdily že jsem to měl na křivo :)

22.10.2011, 13:39 |
macek Umej si ty pazoury spinavy nebo to neprodas uz vubec:-))

22.10.2011, 13:52 |
hifim@ni@k | Upraveno: 2011-10-22 13:56:46
K tomu měření. Už to zmínil tappaja. Měří se na TWI indikátoru.
A napsat k použitým pneu, že jsou úplně nová?
Tak tady na té měrce pro změnu není vidět kam až sahá dole, koukám samé neochvějné důkazy :o)
Je fakt, že s těma offtopicama už je to dost přehnaný :-) Koneckonců cena je čistě problémem prodejce - prostě to neprodá, no :-)
Osobně moc nechápu, jak může vůbec někdo koupit ojetý gumy, protože 6-7mm znamená, že nejpozději po téhle zimě (ale dost možná ještě dřív) budou totálně na vyhození, takže docela drahý svezení...
jendoslaf - nevím, jaké máš představy o "správném" rozměru, ale já třeba na BMW můžu na zimu dát jedině 205 nebo 225 širokou gumu, na 195 už bych musel vyjednávat výjimku do techničáku a navíc kupovat další užší alu, což fakt nehodlám... Možná, že široký gumy jsou na zimu pakárna, ale ono taky občas jaksi není na výběr.
to bych radši na zimakach dojezdil v lete jak je vyhazovat,když mají 6mm

24.10.2011, 20:56 |
bobes Dobrý den jestli se můžu vměstnat do tématu a někdo si to počte ale mám ty samé pneu na prodej jen mají něco málo přes 6mm rok 2009 cena nových je veliká to jsem jsi taky zjištoval 20000 tácu je nejnižší.Dnes mi psal jeden kupec že za 4 táci bere....
Mikísek:Jestli chceš prodat ne tady,už jsem tu registovanej pár let a něco tu prodat je hloupost každej tu jen krytizuje a pomlouvá :-) najdou se i dobří jedinci :-) Nic méně každej z nich tu beztak jezdí v zimě na čímách a protektorech a mají pod 5 mm......Jak říkám dej inzerci na bazoš nebo na aukro tam prodáš ale víc jak 8 táců asi nedostaneš....trh je hladovej :-)
bobes - každej tu jen kritizuje a pomlouvá, ale naštěstí přišel dobrák jako ty, který mu oznámil, že víc jak osmičku stejně nedostane a pro jistotu jsi ještě připsal konkurenční inzerát, že máš na prodej to samý. Tos to vylepšil :-)))